Punten sparen voor extra korting

Hoe werkt het?
Bij iedere bestelling ontvangt u voor iedere (hele) uitgegeven euro 1 spaarpunt die u bij uw volgende bestelling direct kunt inwisselen voor korting. 1 spaarpunt is € 0,02 waard.
Zo krijgt u bijvoorbeeld bij besteding van €50,- direct 50 spaarpunten ter waarde van €1 aan korting, die u bij uw volgende bestelling kunt besteden.

LET OP: u dient aangemeld/ingelogd te zijn om spaarpunten te kunnen sparen en uitgeven.

Mijn account
Door in te loggen op 'Mijn account' dan te gaan naar ‘Mijn spaarpunten’ krijgt u een overzicht van zowel de door u gespaarde punten als uitgegeven / verzilverde punten. U heeft hier tevens de mogelijkheid om via e-mail vrienden/vriendinnen uit te nodigen om nog meer punten te sparen. Een e-mailadres toevoegen kan onder het tabje ‘Referrals’.

Nodig uw vrienden / kennissen uit en ontvang 20 spaarpunten per geplaatste bestelling
Door vrienden/kennissen uit te nodigen kunt u punten sparen voor korting. Als u een vriend uitnodigt ontvangt hij/zij een e-mail van ons om kennis te maken met de kortingen van Voordeeldrogisterij. E-mailadressen toevoegen kan onder het tabje ‘Referrals’.

Verdien 10% spaarpunten van zijn/haar spaarpunten per bestelling
Vanaf elke tweede bestelling die uw uitgenodigde vriend/kennis plaatst, ontvangt u extra spaarpunten, namelijk 10% van het aantal dat hij of zij krijgt. Wanneer de bestelling geplaatst is, worden deze punten automatisch bijgeschreven op uw account.

Deel de producten op Facebook en ontvang spaarpunten!
Door artikelen of gekochte producten te delen op Facebook spaart u ook punten. Ga naar een willekeurig product, daar ziet u het Facebook of Twitter-logo staan. Na het delen worden de spaarpunten automatisch aan uw account toegevoegd. Let op! U dient wel eerst een account aan te maken en ingelogd te zijn.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang €2,50 extra korting
Login op uw account (belangrijk), schrijf u, onderaan de de pagina, in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode t.w.v. €2,50.

Schrijf korte reviews over al uw favoriete verzorgingsartikelen en ontvang 5 spaarpunten per review
Laat heel kort en krachtig uw beoordeling achter op elke productpagina en ontvang maar liefst 5 spaarpunten per review.

Vragen over spaarpunten?
Heeft u nog vragen/opmerkingen met betrekking tot spaarpunten, mail ons gerust: support@heytingebusiness.com.
Vergeet niet het e-mailadres te vermelden van uw account indien dit anders is dan het e-mailadres waarmee u de e-mail stuurt.