Oorverzorging

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Oorverzorging

Oordruppels, oorreinigers, oordoppen, wattenstaafjes & meer bij Voordeeldrogisterij

Oorverzorging is erg belangrijk. Hiermee voorkom je viezigheid en oorklachten. Het gehoor kan ook niet even goed functioneren. Met de producten van Voordeeldrogisterij worden je oren optimaal verzorgd en beschermt. Uw klachten en oorproblemen zijn verleden tijd!

Oorsmeer verwijderen

Oorsmeer wordt gemaakt door de oorsmeerklieren. Deze klieren bevinden zich in het buitenste deel van je gehoorgang. In het oorsmeer zit ook talg, haartjes en afgestoten huidschilfers uit je gehoorgang.

Met de producten van Voordeeldrogisterij.nl verwijder je eenvoudig oorsmeer. Maak gebruik van een oorreiniger, wattenstaafjes, oordruppels of oorspray. Nu allemaal te koop voor een stuntprijs!  

Goedkope oorreiniger

Met een oorreiniger wordt oorsmeer effectief verwijderd, je houdt je oren hygiënisch schoon op een eenvoudige manier. Met een oorreiniger wordt heel zacht het oorsmeer en vocht uit uw oren gezogen. Door de beveiliging die erop zit kan het apparaat nooit te ver het oor in. Ook is een oorreiniger weer makkelijk schoon te maken na gebruik. Een oorreiniger is dus ideaal om uw oren goed schoon te maken en te verzorgen.

We hebben oorreinigers van deze merken:

-          Safety Ear Cleaner

-          Smart Swab

-          Dr. Vac

-          Orange Care

Oordruppels en oorspray

Oordruppels kunnen worden gebruik bij klachten aan het oor. Op Voordeeldrogisterij.nl verkopen wij speciale oordruppels om bepaalde klachten te verminderen:

-          Verminderen van zwellingen en overmatig oorsmeer

-          Oordruppels die de jeuk verlichten

-          Infecties voorkomen

-          Ongemak van water in het oor

Ook hebben we de beste oorspray voor jou! Oorspray kan paar keer per week worden gesprayd voor een optimaal resultaat! Ook helpen onze oorsprays weer bij bepaalde klachten:

-          Oorspray die overtollig oorsmeer verwijderd

-          Oorspray die het oor reinigt

-          Oorspray speciaal voor kinderen

-          Oorspray voor preventie van oorproblemen

Voordelige wattenstaafjes

Wattenstaafjes kun je voor heel veel dingen gebruiken, denk aan make-up verwijderen, nagellak corrigeren, middelen op puistjes aanbrengen,  ook kun je je oorsmeer verwijderen met wattenstaafjes. Op Voordeeldrogisterij.nl verkopen wij meerdere soorten wattenstaafjes voor een voordelige prijs! We hebben de merken wattenstaafjes:

-          SweetCare

-          Huismerk wattenstaafjes

-          Bel

-          Velvera

-          Sencebeauty

Oortrimmer op Voordeeldrogisterij.nl

Ook kun je  gebruik maken van een oortrimmer. Hiermee verwijdert u efficiënt ongewenst oorhaar. De trimmers van Voordeeldrogisterij.nl zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen.

Alle trimmers zijn extra voordelig op Voordeeldrogisterij.nl te koop! Neem snel een kijkje tussen onze producten!

Oordoppen voor een voordelige prijs

Oordoppen zijn erg geschikt voor meerdere doeleinden. Je kunt ze gebruiken als iemand naast je snurkt, als je wilt slapen zonder lawaai, voor in het vliegtuig of voor in het water. Ook zijn ze in verschillende maten verkrijgbaar zodat u altijd passende oordopjes heeft en u een fijne ervaring heeft.

Ze zijn in meerdere maten en soorten beschikbaar, namelijk:

-          Small wateroordopjes

-          Normaal wateroordopjes

-          Vliegtuigoordopjes

-          Normale oordopjes

-          Gehoorbescherming oordopjes

-          Slaap oordopjes

-          Anti-snurk oordopjes

Neem snel een kijkje op Voordeeldrogisterij.nl en bestel nu alle producten die je nodig bent voor een optimale verzorging van je oren!

Voordelige producten

Voor oordoppen, oorspray, oordruppels, oorreinigers, wattenstaafjes en meer bent u bij Voordeeldrogisterij.nl op het juiste adres. Topkwaliteit maar dan voor wel een hele voordelige prijs!