Onzuivere huid & Acné

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Onzuivere huid & Acné

Acne creme & meer middelen tegen acne & puistjes

Iedereen kent het en ook bijna iedereen heeft er wel last van of last van gehad, acne of een onzuivere huid. Ons zelfvertrouwen gaat omlaag en ook kan het behoorlijk lastig zijn om ermee rond te lopen. Er kunnen veel factoren mee spelen waar je wel wat aan kan doen maar ook waar je niks aan kan doen.

Zo kun je zelf je levensstijl aanpassen, denk aan je voedingspatroon,  je slaapritme en beweging. Het is erg belangrijk om hier aan te denken. Met onze producten kun je het toch nog gemakkelijker maken. Denk aan maskertjes, crèmes, reinigingsproducten, lotions, gels, scrubs etc.

Hoe ontstaan jeugdpuistjes?

Ze kunnen door veel factoren ontstaan, de meest voorkomende zijn:

-          Voeding (ongezond, vet, suikers)

-          Onvoldoende slaap

-          Onvoldoende beweging

-          Stress

-          Hormonen

-          Slechte huidverzorging

Helaas kan niet je niet aan alles wat doen, toch kun je het wel voorkomen of verminderen.

Hoe voorkom je puisten?

Door je gezicht 2x per dag te wassen zorg je ervoor dat er minder snel nieuwe puisten kunnen komen. In je slaap zweet je en raken je poriën verstopt. Daardoor is het erg belangrijk om je gezicht goed te reinigen in de ochtend én voordat je gaat slapen. Met de reinigingsproducten van Voordeeldrogisterij.nl zorg jij voor een schone huid. Een goede huidverzorging helpt al heel erg.

Wat te doen tegen acne d.m.v. huidverzorging

Acne is meestal erg heftig, ook kan acne tot een oudere leeftijd blijven. Ook hebben wij op Voordeeldrogisterij.nl producten tegen acne.

Zo werken de crèmes van Biodermal erg effectief tegen acne.

Bijvoorbeeld de: Biodermal Crème - Acne Crème - 30 ml

Deze crème van Biodermal biedt een effectieve behandeling voor acne, jeugdpuistjes, mee-eters en onzuiverheden. De crème is uiterst geschikt voor een gevoelige huid. Het is een milde crème wat de huid niet uitdroogt. Normaal is het zo dat de huid zelf talg aanmaakt om zich te beschermen en het vochtgehalte en de zachtheid te behouden. Maar wanneer de talgproductie toeneemt, kunnen de poriën verstopt raken. Deze crème biedt daar de juiste behandeling voor.

Niet alleen crèmes zijn nodig maar ook meer, denk aan:

-          Wekelijks maskers

-          Goede huidreiniging

-          Wekelijks scrubben

Acne littekens

Littekens die zijn achtergebleven kunnen erg vervelend zijn, maar ook hebben wij speciale producten  hiervoor.

Met de formule die de crèmes bevatten word roodheid verminderd en worden littekens verminderd. Zo hebben meerdere producten daarvoor van verschillende merken: Biodermal, Lucovitaal, Rilanja, Celltone etc.

Goede huidverzorging

Je gezicht vind het erg fijn als het goed word gereinigd. Met deze producten zorg jij voor een schone en frisse huid.

Garnier SkinActive 3in1 Reiniging - Pure Active Char­co­al 150 ml

De unieke Garnier SkinActive 3in1 Reiniging - Pure Active Char­co­al 150 ml kan op 3 verschillende manieren gebruikt worden; als reinigingsgel, masker of scrub. De reiniging zorgt ervoor dat onzuiverheden, overtollig talg, mee-eters, puistjes en vlekjes bestreden worden. 

Clearasil Ultra Reinigingsgel - Gel Wash 200 ml

De Clearasil Ultra Gel Wash vermindert puistjes. De Gelwash bestrijdt bacteriën die onzuiverheden veroorzaken en verwijdert overtollig vet. De Gel Wash vermindert ook zichtbaar de roodheid in 12 uur. 

Garnier SkinActive Dagcrème - Pure Active Mat Control - 50 ml

Garnier Skin Naturals Pure Active Mat Control dagcrème is een fijne en efficiënte verzorging voor de gemengde huid met onzuiverheden.