Lipverzorging

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Lipverzorging

Goedkope lippenbalsem van o.a. Labello, Vasseline en Dr. Swaab

Een belangrijk deel van het gezicht zijn toch wel de lippen. Mooie en volle lippen zijn daarom ook de droom van iedere vrouw, en ook mannen willen geen lelijke lippen. Maar het behouden van mooie en volle lippen is voor sommige mensen best wel moeilijk. Vaak hebben mensen last van droge lippen, gescheurde lippen en velletjes op lippen.

Lippenbalsem helpt bij het behouden van mooie zachte lippen. Maar wat is nou een goede lippenbalsem? En is er een lippenbalsem voor extreem droge lippen? Voordeeldrogisterij helpt je graag.
Voordeeldrogisterij heeft veel producten voor de beste lipverzorging. In het assortiment zitten goede lippenbalsems, lippenbalsem met SPF en producten om je lippen dikker te maken. 

Lippenbalsem met SPF

In de winter smeer je jezelf natuurlijk niet in met een zonnebrandcrème, maar als je op ski vakantie bent is het wel belangrijk om je lippen in te smeren met een lippenbalsem met SPF. De zon kan namelijk zorgen voor uitdroging, daarom is het belangrijk om je gezicht en huid te beschermen tegen de felle winterdagen. Voordeeldrogisterij heeft daarom beschermende crèmes in het assortiment die een voedende en verzorgende werking hebben. De crèmes zijn ook als lipbalm te gebruiken! Ideaal dus!

Alle babylips bevatten ook een SPF.

In de crème zit een SPF van 30 of 50. Ook zit er jojoba-olie en vitamine E in. De crème is ontwikkeld om je huid en lippen te beschermen tegen UV-A en UV-B. De crème en lipbalm biedt bescherming tegen roodheid en uitdrogende effecten van kou en wind. Deze producten zijn perfect voor tijdens de wintersport. Je huid staat dan voortdurend bloot aan de felle winterzon. Daarbij komt dat de sneeuw de UV-straling weerkaatst. De combinatie van sneeuw en zon verdubbelt dan ook het effect van deze straling op de huid. Een goede bescherming tegen de felle winterzon is dan ook echt nodig. Doordat de crème is gemaakt op oliebasis bevriest het niet op uw huid.

Goede lippenbalsem

Een goede lippenbalsem is best moeilijk om te vinden omdat sommige lipbalsems niet veilig zijn. Een goede veilige lippenbalsem kan veel goede dingen doen voor je lippen. Als je snel schrale lippen hebt is dat natuurlijk heel erg prettig. Maar tegenwoordig kun je niet zomaar alle lippenbalsems zomaar gebruiken.
Droge lippen
Droge lippen kunnen door meerdere factoren ontstaan:
- Schraal weer
- Je likt aan je lippen
- Langdurige blootstelling aan de zon
- Chronische ontstekingen
Door een vettige crème of lippenbalsem te gebruiken genezen je lippen sneller. Denk bijvoorbeeld aan vaseline, Dr. Swaab en meer.
De Dr. Swaab lippenbalsems zijn goed geschikt voor slechte weersomstandigheden en zorgen voor mooie lippen heel het jaar door.

Mooie lippen

Om mooie lippen te krijgen is goede verzorging erg belangrijk. Door goede lippenbalsems te krijgen voorkom je schrale lippen of velletjes.
Lippenbalsems zijn er in veel kleuren en soorten. Op voordeeldrogisterij.nl hebben wij:
- Lippenbalsems met kleur
- Lippenbalsems met lipgloss
- Lippenbalsems met SPF
- Lippenbalsems met vitamines
- Lippenbalsems met een smaakje
- Lippenbalsems voor nood
- Lippenbalsems met blush