Badjassen & Badlakens

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Badjassen

Vrijwel niemand vindt het prettig om gelijk je dagelijkse kleren aantrekken zodra je uit bed stapt. Het is dan toch veel fijner om een badjas aan te trekken, zodat je dag rustig kan beginnen terwijl je omgeven wordt door warmte en comfort. Zeker in het weekend de dag relaxed starten met een ontbijtje, terwijl in je badjas aan tafel zit, is toch heerlijk. Wie houdt daar nou niet van? In elk geval is het wel prettig als je een badjas hebt die lekker zit. Dan moet het natuurlijk wel van goed materiaal zijn gemaakt. Op een ruwe badjas zit immers niemand te wachten. Het meeste geschikte materiaal is waarschijnlijk katoen, aangezien deze stof erg lekker zit op de huid. Mede daarom zijn alle badjassen, die te koop zijn bij voordeeldrogisterij.nl, gemaakt van dit materiaal.

Speciaal katoen

Die katoenen badjassen zijn van de allerhoogste kwaliteit. Los van dat ze lekker zitten, zien ze er ook nog eens goed uit. Bovendien zijn ze niet zo maar van normaal katoen, maar van een speciaal soort stof. Dit katoen is namelijk absorberend en duurzaam, zodat je het product een lange tijd kunt dragen zonder dat de kwaliteit minder wordt. Waar veel badjassen vaak al snel af zijn, kun je de badjassen van voordeeldrogisterij jaren gebruiken. Logischerwijs wordt een ceintuur bijgeleverd, als je een badjas bij ons bestelt. Bovendien heb je 30 dagen bedenktijd, voor als je toch niet tevreden bent met product. Dat is echter haast niet voor te stellen met deze heerlijke badjassen.

De prijs en de kleur

Je betaalt immers niet veel voor deze kwaliteitsbadjassen bij voordeeldrogisterij.nl. Voor slechts €24,45 heb je er al een in huis. Dat betekent een korting van 18%, waarmee je dus uiterst voordelig uit bent. Je zult niet snel ergens een dergelijke kwaliteitsbadjas vinden voor een vergelijkbare prijs. Bestel er daarom een bij voordeeldrogisterij.nl. Bovendien is er een grote keuze wat betreft de kleur. Natuurlijk kun je kiezen voor een zwarte, blauwe of grijze. Deze kleuren worden over het algemeen beschouwd als basic. Je kunt er echter ook voor kiezen om een andere kleur badjas te bestellen. Je moet dan denken aan antraciet, taupe of ecru.

Nog meer korting

Je hoeft ook niet bang te zijn dat de badjas raar bij je staat. Het is niet zo dat je er als man vrouwelijk uitziet in onze badjassen of als een vrouw mannelijk. Alle badjassen, die je kunt bestellen in de webshop, zijn volledig unisex. Dat betekent dat ze allemaal geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Zoals al voorbij is gekomen, is de prijs per badjas €24,45. Op dit moment is er echter een actie gaande, waarbij je 3 badjassen kunt bestellen voor slechts €65. Dat betekent dus nog meer korting. Zo kun je direct een badjas bestellen voor het hele gezin. Of zo’n mooie badjas cadeau geven aan een vriend of vriendin. Wees er daarom snel bij, zodat je een echte kwaliteitsbadjas in huis haalt, die ook nog eens lekker zit.