Stylus

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Een stylus pen voor uw telefoon

Een smartphone is een geweldig bezit, u bent overal en altijd bereikbaar en u kunt bovendien gemakkelijk informatie opzoeken, surfen, mailen en spelletjes spelen. Een ergernis die hierbij nog wel eens komt opzetten is dat het op zo'n relatief klein touchscreen vaak een behoorlijk gepriegel is om de smartphone te bedienen. Typen op een QWERTY-screen is natuurlijk geweldig, maar de letters staan vaak wel erg dicht op elkaar waardoor het nog een hele opgave is om een mailtje of whatsapp te typen. Een spelletje spelen met het touchscreen is vaak nog moeilijker. Voorkom dit ongemak met een stylus pen. Een stylus pen is een eenvoudige pen met een rubberen uiteinde, waarmee u het touchscreen heel precies kunt bedienen. U kunt naar hartenlust klikken, slepen en swipen. De bediening van uw smartphone was nog nooit zo eenvoudig.

Bescherm het scherm

Touchscreens zijn in de afgelopen jaren steeds moderner geworden. Zij reageren steeds beter op input en de kwaliteit van het scherm is bovendien zeer toegenomen. Keerzijde van deze ontwikkeling is dat touchscreens ook steeds kwetsbaarder worden. Het scherm kan gemakkelijk krassen. Kies daarom voor een stylus pen. Het rubberen uiteinde zorgt ervoor dat er bij de bediening geen krassen op het scherm komen. Met een stylus pen voorkomt u bovendien vette vegen die op het scherm komen als u deze met uw vingers bedient. U blijft dus genieten van de haarscherpe kwaliteit van het scherm van uw smartphone.

Een handige accessoire

Een stylus pen biedt optimaal gebruiksgemak bij de bediening van uw smartphone, u kunt u smartphone nauwkeuriger bedienen dan ooit. De stylus pen is daarnaast ook handig vormgegeven. Hij ligt soepel in de hand en op het moment dat u hem niet gebruikt kan hij gemakkelijk aan de hoofdtelefoonaansluiting of datapoort van uw smartphone worden bevestigd. Zo hoeft u nooit te zoeken en houdt u bovendien de datapoort of hoofdtelefoonaansluiting stofvrij.

Producten

Bij de voordeeldrogisterij.nl verkopen we 2 soorten Stylus pennen van Adapt en van Greenmouse. 2 uitstekende merken die bekend staan om de kwaliteit laten we beginnen met de Adapt 2-Function Metalen Stylus 3 stuks het is een handige pen die makkelijk meekan en het goed doet er zitten 3 stuks in de verpakking waardoor als er een kwijtraakt dat u altijd nog genoeg hebt. Originele Adapt Stylus 3 stuks. Stylus kwijt? Met deze nieuwe stylus heeft u altijd een reserve stylus. En ten tweede hebben we GreenMouse Tablet Pen - 2-in-1 deze pen is fijn om mee te tekenen op uw tablet of gewoon mee bezig te gaan op uw tablet. Styluspennen zijn er om jou beter te laten werken op je tablet. Zo biedt een styluspen de perfecte uitkomst als je bijvoorbeeld tekeningen maakt op je tablet.