Ontvetter

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Ontvetter

Ontvetters bij Voordeeldrogisterij - Dat zijn pas vetoplossers!

Vet komt overal voor, het meeste in de keuken door het bakken en braden van allerlei soorten vlees, vis of andere gerechten. Om vet te verwijderen moet je wel een krachtige ontvetter hebben.

Om de vlekken zo goed mogelijk te kunnen verwijderen hebben wij de ideale ontvetters voor u in huis. Zo hebben we in ons assortiment meerdere keukenontvetters maar ook ovenreinigers en kookplaatreinigers.

Merken van onze verschillende ontvetters

We hebben de merken:

-          Dubro, Mr. Proper, Cillit Bang, At Home Clean, Method, Mr. Muscle en Vitroclen. Alle topmerken vind je alleen bij ons, ook nog is voor een voordelige prijs!

 Super voordelige Dubro ontvetters op Voordeeldrogisterij.nl

In ons assortiment zitten ook goedkope Dubro ontvetters. We hebben de Dubro Ontvetter 100% Hygiene Spray. Dit is een krachtige ontvetter die ervoor zorgt dat uw oppervlak voor 100% word gereinigd. Voor dagelijks gebruik in de keuken, badkamer en andere ruimtes in uw huis is deze ontvetter erg geschikt. Ook kunt u nog genieten van de heerlijke geur van deze ontvetter, ideaal dus!

Ook hebben we een speciale keuken ontvetter van Dubro, namelijk de Dubro Keukenontvetter Spray.

Dubro Keukenontvetter Spray

De Dubro Keukenontvetter Spray is een ideale spray voor het schoonmaken van hardnekkig vet in uw keuken. De formule van deze ontvetter is krachtig en geconcentreerd. De Dubro ontvetter is snel afneembaar en heeft een heerlijke citroengeur. 

Waarom ontvetten met Dubro?

Dubro geeft je de zekerheid dat je klus snel en eenvoudig kan worden beholpen. Ook krijg je met Dubro een heerlijk fris resultaat. Dubro is op Voordeeldrogisterij.nl altijd in de aanbieding, dus wees er snel bij!

Goedkope ovenreinigers vind je alleen op Voordeeldrogisterij.nl!

We hebben niet alleen ontvetters maar ook krachtige ovenreinigers. We hebben een goed werkende ovenreiniger van het merk Mr. Muscle. Met deze ovenreiniger maak je alles helemaal fris en schoon. Nu ook nog voor een voordelige prijs, nergens zo goedkoop!

Mr Muscle Ovenreiniger - Krachtige Reiniger 300 ml

De Mr. Muscle ovenreiniger heeft een goede krachtige werking waardoor uw oven weer zo goed als nieuw eruit ziet. De schuimende formule heeft een oplossende werking en is speciaal ontwikkeld voor gebruik in afgekoelde ovens. Alle aangekoekte vet- en etensresten lossen op zodat u vuil met een vochtige doek eenvoudig wegveegt – zonder krabben of boenen. Omdat dit product gemaakt is voor de zwaarste karweien in de keuken raden wij aan om voor gebruik de instructies zorgvuldig door te lezen.

Highlights :

-       Zonder schuren, zonder afkrabben

-       De Mr. Muscle Ovenreiniger is werkelijk supersterk in het zware schoonmaakwerk