Bad & Douche

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Bad & Douche

Baby wasgel, babyolie, babyshampoo voor zeer lage prijzen

Een baby heeft extra goede verzorging nodig om het huidje en de haartjes soepel te houden. Met de baby producten van Voordeeldrogisterij krijgt jouw kleintje de verzorging wat hij/zij nodig heeft. In ons assortiment hebben we onder andere baby wasgel, zeepvrije wasgel, babyolie, Zwitsal shampoo, Zwitsal crème, babyshampoo en veel andere baby producten.

Baby producten

Voor de fijnste baby producten kun je bij Voordeeldrogisterij altijd terecht! We verkopen de producten die uw baby nodig heeft. De baby producten zijn speciaal ontwikkeld voor het huidje van de baby. Zo hoeft u nooit ergens zorgen over te maken en kan uw kindje genieten van een heerlijke frisheid. Op voordeeldrogisterij.nl verkopen wij veel baby producten, denk aan:

-          Baby wasgel

-          Babyolie

-          Babyshampoo

-          Zwitsal crème

-          Zeepvrije wasgel

-          Zwitsal wasgel

Op Voordeeldrogisterij betaal je nooit teveel, neem een kijkje tussen de fijnste producten van de beste merken voor uw baby. Uw kleintje zal gaan genieten van de goede verzorging.

Baby wasgel extra voordelig!

Met baby wasgel wordt je kindje optimaal verzorgt. Wasgel is er in veel merken en geurtjes. Zo hebben we in ons assortiment ook zeepvrije wasgel. Voor iedere baby zit er wel wat lekkers tussen.

We hebben de volgende merken van baby wasgel:

-          Eat Giggle Sleep

-          Zwitsal

-          Natusan

-          Neutral

Babyolie

Met babyolie wordt het huidje van je kleine optimaal verzorgd, gevoed en verzacht. Voeg paar druppeltjes toe aan het bad voor een perfecte zachte huid. Ook kan babyolie goed worden gebruikt voor bijvoorbeeld na het douchen. Zo droogt het huidje nooit uit.

Als het gaat om babyolie hebben we de volgende topmerken in ons assortiment zitten:

-          Johnson’s

-          Nenuco

-          Inoli

-          Weleda

-          Rossman

-          Zwitsal

-          En meer merken

Jouw baby zal nooit meer last hebben van een droge huid! Met de babyolie van Voordeeldrogisterij is dat verleden tijd!

Babyshampoo

Met babyshampoo worden de haartjes en de hoofdhuid van je kleintje optimaal verzorgd. Baby shampoo is een milde reiniging voor dagelijks gebruik. Babyshampoo bevat speciale ingrediënten elke dag weer voor een fris resultaat zorgen. Op Voordeeldrogisterij verkopen wij topmerken als het gaat om babyshampoo, denk aan Zwitsal shampoo, Johnson’s, Nivea, Neutral en noem maar op!

Zwitsal shampoo

Zwitsal shampoo zorgt voor een milde verzorging van de haartjes. De shampoo prikt niet in de oogjes. Geniet van een heerlijke geur en van zachte haartjes.

Zwitsal shampoo is in meerdere varianten beschikbaar:

-          Zwitsal shampoo anti-klit

-          Zwitsal Cars

-          Zwitsal Star Wars

-          Shampoo prik vrij

-          Zwitsal Frozen

-          En nog meer heerlijke Zwitsal shampoo

Zwitsal crème

Met Zwitsal crème wordt het huidje van je kleintje optimaal verzorgd. De Zwitsal Crème is ideaal om te gebruiken voor uw kindje die last heeft van een droog huidje. U kunt deze crème dagelijks gebruiken en het zorgt er voor dat het huidje van uw baby weer lekker zacht aan zal voelen. Bestel je Zwitsal crème nu voor een stuntprijs op Voordeeldrogisterij.nl!