Babyfoon

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Babyfoon

Blijf altijd in de buurt van uw baby met professionele babyfoons

Een babyfoon is een onmisbaar product. Door middel van een babyfoon kunt u uw kleintje altijd in de gaten houden. Babyfoons zijn in veel soorten beschikbaar, zo kunt u kiezen voor een babyfoon die alleen geluid doorgeeft maar ook een babyfoon wat beschikt over een camera met nachtzicht en beschikt over een terugspreekfunctie. Deze luxe babyfoons zijn over het algemeen wel prijziger.

Babyfoon

Met een babyfoon kunt u uw baby zien d.m.v. een camera, u kunt uw kleintje horen, u kunt terugpraten, de temperatuur opmeten van de babykamer en zelfs uw baby de hele dag in de gaten houden met een app voor op uw smartphone.

Op Voordeeldrogisterij doen wij er alles aan om u én uw baby tevreden te krijgen en te houden.

Bekende babyfoons:

-          Motorola babyfoon

-          Alecto babyfoon

-          Philips Avent babyfoon

Babyfoon functies

Babyfoons zijn er in veel soorten, prijzen en merken. Zo kunt u zelf kiezen wat uw wensen zijn bij het kopen van een babyfoon, hieronder vindt u functies waar een babyfoon over kan beschikken:

-          Babyfoon met camera

-          Geluid horen

-          Temperatuur meten

-          Terugspreekfunctie

-          Opnames maken

-          Meldingen via smartphone bij geluid

-          Infrarood functie

-          Slaapliedjes

-          Speciale verbindingstechnologie

-          en meer functies, dit ziet u bij het product zelf in de beschrijving.

Babyfoon met camera

Een babyfoon met camera kan erg fijn zijn, het geeft u een veiliger gevoel doordat u niet alleen uw kindje kan horen maar ook kan zien. Een babyfoon met camera heeft veel voordelen:

-          U kan uw kindje zien

-          U loopt niet voor niets naar de babykamer

-          Mogelijkheid om op te nemen

-          S’ nachts goed te zien d.m.v. infrarood licht

-          Sommige varianten kunt u vanaf afstand in- en uitzoomen of draaien.

-          Bij sommige babyfoons krijgt u een melding als uw kindje huilt of geluid produceert.

Motorola babyfoon

Met een Motorola babyfoon heeft u altijd goed zicht op uw kleintje. De Motorola Babyfoon MBP-36S beschikt over een storingsvrije verbinding dankzij de 2.4GHz digitale verbinden met FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum). Het kleurendisplay is duidelijk en helder, en door de combinatie met de infrarood nachtverlichting kunt u zelfs bij weinig licht uw kindje in de gaten houden. De MBP-36S beschikt over een terugspreekfunctie, 5 slaapliedjes en kan worden uitgebreid tot maximaal 4 camera's.

Alecto babyfoon

Een Alecto babyfoon heeft u al voor paar tientjes!  Zo kunt u zelf kiezen wat u graag wilt en hoeveel u ervoor betaalt. Met de Alecto Babyfoon DBX-57 – Draadloos kunt u uw kindje in de gaten houden door middel van een microfoon. De babyfoon geeft met geluid en lampjes aan of uw baby geluiden maakt of huilt. Hoe sneller het lampje knippert hoe meer geluid uw kleintje maakt. Alecto biedt alle basisfunctionaliteiten die passen bij een goede babyfoon. De bediening is erg makkelijk.

Ook kan u kiezen uit de duurdere varianten, deze beschikken over meer functies voor een nog veiliger gevoel. Zoals warmte temperatuur opmeten van de babykamer, infrarood camera, extra beveiliging, en een goede verbinding waardoor de babyfoon nooit weg valt.

Philips Avent Babyfoon

Met een Philips Avent babyfoon hoeft u zich nooit meer zorgen te maken. Door de betrouwbare verbinding in combinatie met rustgevende functies weet u zeker dat alles goed gaat met uw kindje. Dankzij de DECT-technologie bent u er zeker van dat andere zendapparaten, zoals babyfoons en draadloze mobiele telefoons geen storing veroorzaken.