Affiliateprogramma / Seo partnerprogramma

Voordeeldrogisterij biedt voor zowel affiliates als publishers vele samenwerkingsmogelijkheden. Voor de promotie van ons assortiment en de vindbaarheid van onze webshop zijn we altijd op zoek naar interessante mogelijkheden voor samenwerking. In het kort kunnen wij het volgende bieden:

Affiliateprogramma

  • Het genereren van betaalde verkopen
  • Elke verkoop levert u commissie op

Seo partnerprogramma

  • Verbeteren van zowel uw als onze eigen vindbaarheid in de zoekmachines
  • Genereren van prospects / leads via gastbloggen en relevante content

Affiliateprogramma

Heeft u een eigen site? Wilt u deze site nog aantrekkelijker maken voor uw bezoekers en ook voor uzelf? Het Partnerprogramma van Heyting eBusiness biedt u de mogelijkheid een online winkel te beginnen. Vanaf vandaag kunt u via uw site onze artikelen verkopen. Zonder risico's en op een zeer eenvoudige manier. Zo voegt u een waarde toe aan uw site en u verdient nog geld ook! Verschillende drukbezochte sites van bedrijven en particulieren maken al gebruik van het partnerprogramma. Iedereen kan meedoen!

Direct aanmelden

Wat houdt het Affiliateprogramma precies in?

Het Partnerprogramma van Heyting eBusiness is een eenvoudige manier om ieder willekeurig artikel uit ons assortiment via uw site te verkopen. Door ons grote aanbod kunt u altijd een verrassende en uitgebreide keuze bieden. Verkoop, verwerking, verzending en facturering van bestellingen nemen wij voor onze rekening. En uiteraard is onze klantenservice het aanspreekpunt voor alle vragen en opmerkingen van de klant gedurende het bestelproces. Het enige wat u hoeft te doen, is u aanmelden bij Daisycon of Tradetracker.

Het levert u geld op
Wanneer een bezoeker van uw site doorklikt naar een van onze webshops en een bestelling plaatst, strijkt u een commissie op. De commissie wordt niet alleen berekend over de verkoop van het artikel dat op uw site wordt aangeklikt, maar over alle artikelen die in de desbetreffende winkelsessie worden gekocht. De commissie is tussen de 5 en 10%. De commissie wordt maandelijks afgerekend, dit gebeurt via Daisycon of Tradetracker. Het berekende percentage is afhankelijk van de netto omzet. Netto omzet is omzet exclusief BTW en verzendkosten en onder aftrek van eventuele kortingen, restituties en heffingen.

U bouwt een aantrekkelijke site
Met het aanbieden van onze artikelen levert u een extra service aan de bezoekers van uw site. Uw huidige bezoekers zullen dan ook regelmatig terugkomen en nieuwe bezoekers worden vaste bezoekers. Via een speciale site kiest u de gewenste content uit.

Het kost u niets!
Er zijn geen kosten verbonden aan het partnerprogramma. De benodigde materialen stellen wij gratis en ongelimiteerd ter beschikking: buttons, banners, tekstlinks, speciale acties, uitgebreide rapportages, nieuwsbrieven met tips en adviezen en nog veel meer.

Hoe begint u?
U kunt direct beginnen met het opzetten van uw eigen online shop. U meldt zich aan via het affiliatenetwerk van Daisycon of Tradetracker. Direct daarna kunt u een van de links, buttons of banners op uw website plaatsen.

Voordeeldrogisterij: een betrouwbaar internationaal adres
Natuurlijk wilt u het beste voor uw bezoekers. Met onze webshop bieden wij hen:
- Betrouwbare en volledige service
- Een breed assortiment aan drogisterijartikelen en meer
- Betalen met vele betaalvormen
- Levering door heel Europa
- Een eigen klantenservice via e-mail en telefoon

Vragen?
Heeft u nog verdere vragen, stuur dan een e-mail naar: marketing (@) heytingebusiness.nl

Seo partnerprogramma

Voordeeldrogisterij en het moederbedrijf Heyting eBusiness streven continu naar een verbetering van de online vindbaarheid en het verhogen van het aantal bezoekers via organische kanalen. Om dit te bereiken stelt Heyting eBusiness maar al te graag zijn netwerk ter beschikking om uw website te promoten en de online vindbaarheid te verbeteren. De mogelijkheden om content af te stemmen op uw website zijn groot. In overleg kunnen wij het volgende op maat leveren:

Aanbieden van aantrekkelijke product- en prijsacties
Aanbiedingen met een sterk prijsgericht karakter. Voordeeldrogisterij is een prijsvechter en berekent dit voordeel door naar klanten. Online promotie van externe aanbieders geeft ons uiteraard des te meer aanleiding om deze manier van verkoop te benadrukken.

Relevante prijspakketten ter beschikking stellen
Prijsvragen zijn bij uitstek een zeer geschikt middel om bezoekers naar uw website te halen. Voor aanbieders van dergelijke websites is het ongetwijfeld aantrekkelijk als een webshop als Voordeeldrogisterij prijzenpakketten ter beschikking stelt die aansluiten bij de doelstelling en doelgroep van uw website.

Gastbloggen 
Als voordeeldrogisterij willen wij ons uiteraard ook profileren als een Drogisterij met een OP=OP formule. Deze beste deals lenen zich qua relevantie misschien goed voor uw website.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Mail dan naar: marketing (@) heytingebusiness.nl